Mörön - LuleÄs lilla pÀrla
     
Tack alla som kom till Ärsmötet för byaföreningen.
Skrivit den, 2018-03-25
FÄr sÀga att vi var ÀndÄ ett bra gÀng dÀr jÀmfört med vissa andra Är. Flera poster och Àven en valberedning till nÀstkommande Är blev tillsatta. Dock kunde vi inte lösa kassörsposten för styrelsen för det kommande Äret. DÀrför kommer vi behöva ha ett extra medlemsmöte den 15 april, 17:00.

Vi har tagit beslut om att de uppgifter som har legat pĂ„ kassören ska i högsta möjliga mĂ„n delegeras ut pĂ„ resterande styrelsen (som redan Ă€r klar) sĂ„ att kassören enbart har det ekonomiska att sköta. Om vi inte lyckas hitta nĂ„gon kassör blir det att vi mĂ„ste lĂ€gga byaföreningen pĂ„ paus, vilket innebĂ€r att det blir inga engagemang under Ă„ret. Även möjligheten att hyra mörögĂ„rden kommer lĂ€ggas pĂ„ is dĂ„ under 2018.

Resultatet i sÄ fall blir att vi inte kommer kunna söka nÄgra driftsbidrag frÄn kommun för 2018 sÄ ekonomiskt klarar vi bara att göra pÄ detta vis i ett Är, sen mÄste vi lÀgga ner föreningen om inte det gÄr att tillsÀtta en full styrelse.

Kallelse till det extra medlemsmötet kommer skickas ut i brevlÄdorna.(samt postat hÀr i en separat trÄd)
___________________
Kommentarer

Kan tillĂ€gga att den avgĂ„ende kassören kommer lĂ€ra upp och utbilda den nya. SĂ„ det Ă€r ett perfekt tillfĂ€lle att fĂ„ lĂ€ra sig ekonomi och bokföring frĂ„n ett proffs. Kan vara kunskap som kan vart guld vĂ€rt bĂ„de privat och i arbetslivet  
Namn: Joakim
, 2018-03-26 00:00:00