Mörön - Luleås lilla pärla
     
Kommentera
";

Vad blir tre plus tre? (svara i siffror):      
Namn: (friviligt)


Tack alla som kom till årsmötet för byaföreningen.
Skrivit den, 2018-03-25
Får säga att vi var ändå ett bra gäng där jämfört med vissa andra år. Flera poster och även en valberedning till nästkommande år blev tillsatta. Dock kunde vi inte lösa kassörsposten för styrelsen för det kommande året. Därför kommer vi behöva ha ett extra medlemsmöte den 15 april, 17:00.

Vi har tagit beslut om att de uppgifter som har legat på kassören ska i högsta möjliga mån delegeras ut på resterande styrelsen (som redan är klar) så att kassören enbart har det ekonomiska att sköta. Om vi inte lyckas hitta någon kassör blir det att vi måste lägga byaföreningen på paus, vilket innebär att det blir inga engagemang under året. Även möjligheten att hyra mörögården kommer läggas på is då under 2018.

Resultatet i så fall blir att vi inte kommer kunna söka några driftsbidrag från kommun för 2018 så ekonomiskt klarar vi bara att göra på detta vis i ett år, sen måste vi lägga ner föreningen om inte det går att tillsätta en full styrelse.

Kallelse till det extra medlemsmötet kommer skickas ut i brevlådorna.(samt postat här i en separat tråd)
___________________
Kommentarer
Kan tillägga att den avgående kassören kommer lära upp och utbilda den nya. Så det är ett perfekt tillfälle att få lära sig ekonomi och bokföring från ett proffs. Kan vara kunskap som kan vart guld värt både privat och i arbetslivet  
Namn: Joakim
, 2018-03-26 00:00:00